Mesaje
Adauga anunt nou
Ana si Cornel

Ana si Cornel

  • Ultima oară activ: 16 mai 2024, 08:49
  • Pe OLX din: 27 ian. 2021
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 2 rezultate pentru tine
Categorii
Sortează după

Constanta

Full time

Reactualizat Azi la 07:31

Mangalia

Full time

Reactualizat la 24 mai 2024

Despre noi

Suntem compania care creează produsele Ana și Cornel și operează magazinele cu același nume. Ne ocupăm de livrarea produselor noastre din carne în partea de sud-est a țării și în mai multe țări din Europa.

Carnia este locul pe care un număr de peste 900 de membri ai echipei noastre îl consideră o a doua casă și pe care partenerii noștri interni și internaționali îl asociază cu profesionalismul, corectitudinea, respectarea angajamentelor și etica de business.

Brandul Carnia a fost fondat în 2019 și funcționează în prezent ca imagine pentru compania noastră, înlocuind Ana și Cornel, care are acum rolul de brand în relația cu consumatorii noștri și se regăsește pe produsele și magazinele noastre.

Deși un brand nou, Carnia a preluat toată istoria, lecțiile din trecut, experiența și relațiile pe care Ana și Cornel le-a adunat în cei aproape 25 de ani de existență. Suntem, așadar, un brand nou care are o experiență îndelungată pe piață și se bucură de respectul industriei de mezeluri din România.
 

Contact

  • Str. Bariera Amaru 1
  • 105800 Mizil
Vezi pe hartă
    • Websitehttps://www.carnia.ro/ro/

    Descarca aplicatia pentru telefonul tau